عطنا- نشست «هم‌اندیشی جهاد تبیین در سبک زندگی» به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت روان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور صاحب نظران این حوزه برگزار می شود.

دکتر عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و مدیر گروه روان شناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر معصومه اسمعیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس انجمن مشاوره ایران، دکتر علی اصغر اصغرنژاد، مدیر گروه بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر ابراهیم نعیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت روان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، دکتر حوران اکبرزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر زهرا داورپناه، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، دکتر بنت الهی یزدانبخش، دکترای برنامه ریزی شهری دانشگاه اصفهان و دکتر سمیرا هاشمی، دکترای مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی از جمله سخنرانان این نشست هستند.

همچنین حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی دبیر این نشست علمی است.

بر این اساس، این نشست، شنبه ۲۱ اسفند ماه 1400 از ساعت  ۱۹ الی 21 در آدرس https://meeting.atu.ac.ir/ch/nahad برگزار می شود.

نشست هم‌اندیشی جهاد تبیین در سبک زندگی برگزار می‌شود

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام